Asa se prepara dulceata de papadie. Este foarte gustoasa si trateaza bolile de ficat

Loading...
Loading...

Amestecul respectiv se toarna intr-un vas de 0,5 litri plin cu apa clocotita, dupa care totul se fierbe timp de 15 minute.

Se strecoara si se adauga 1 kg zahar. Se fierbe din nou pana se obtine o dulceata asemanatoare ca densitate si gust cu mierea de albine.

preluat de pe realitatea

Citeste si Te doare stomacul dupa ce mananci? Afla care sunt posibilii factori!

Daca intampini dureri de stomac de fiecare data dupa ce termini de mancat, poti avea nenumarate cauze. Iata care sunt posibilii factori!

Uneori sunt preparate pe care le adori si ajungi sa exagerezi cu ele, iar rezultatele nu intarzie sa apara astfel, apar durerile de stomac sau indigestia.

Asadar, evita sa mananci in mod excesiv ciad daca este ceva ceea ce-ti place exagerat de mult.

De asemenea, un alt factor ce provoaca aceasta problema este alergia la alimente.

Aceasta este asemanatoare cu intoleranta la alimente, insa ea se manifesta prin faptul ca organismul nu reuseste sa accepte anumite produse precum produsele lactate, faina de porumb, condimentele sau produsele pe baza de cereale.

Boala celiaca este provocata de intoleranta la gluten. Astfel, afecteaza intestinul subtire si poate ingreuna digestia. Mai mult decat atat, poate provoca si alte probleme de sanatate.

Potrivit clickpentrufemei.ro, inchegarea vaselor de sange sunt blocate de nivelul ridicat de colesterol si are impacat asupra digestiei. Recomandat este atunci cand intampini frecvent dureri de stomac sa te prezinti la un medic specialist.

Loading...