Astazi iti spunem noua utilizari ale aspirinei despre care probabil nu ai stiut!

Loading...
Loading...

Pentru ca acneea să se vindece mai repede,pisează două aspirine și amestecă-le cu puțină apă,cât să capete consistența unei paste. Aplică tratamentul peste coșuri,lasă să se usuce și îndepărtează cu apă caldă.

Remediu pentru înțepăturile de insecte

Înțepăturile sunt dureroase,se vindecă greu și sunt inestetice. Pentru a grăbi procesul,dizolvă o aspirină în puțină apă și pulverizeaz-o peste înțepătură. Repetă tratamentul de 4-5 ori pe zi.

Îndepărtează petele

Pentru a scăpa de urmele de iarbă,țigări sau cafea de pe mâini,amestecă 2-3 aspirine cu zeama de la o lămâie. Înmoaie un burete în soluție și freacă mâinile.

Amestec anti-mucegai

Dacă vrei să previi apariția mucegaiului în anumite zone este de ajuns să dizolvi o aspirină în 250 ml de apă. Pune amestecul într-un pulverizator și dă în zonele cu probleme,după ce în prealabil ai îndepărtat mucegaiul deja existent.

Fertilizator pentru trandafiri

Aceste flori gingașe vor prinde rădăcini mai repede dacă dizolvi 3 tablete de aspirină în 15 litri de apă. Pune rădăcinile trandafirilor în această soluție pentru câteva ore,după care plantează trandafirii în sol.

Remediu împotriva mătreții

Pentru un păr mătăsos și fără urmă de mătreață sau mâncărime a scalpului,amestecă 2 aspirine zdrobite cu 2-3 linguri de șampon. Spală părul în mod normal cu această combinație,lasă să acționeze 2 minute,după care clătește și mai șamponează-te odată.

Exfoliant de casă

Și tenul tău are nevoie de exfoliere,însă pentru că este mai sensibil trebuie să folosești un exfoliant mai delicat,iar aspirina este o idee la îndemână. Spală-te pe față cu o soluție făcută dintr-un amestec de aspirină și apă,iar celulele moarte vor fi îndepărtate.

Te scapă de bătături

Bătăturile sunt o problemă cu care se confruntă multe dintre noi. Pune pe bătături o soluție făcută din 6 aspirine zdrobite,½ lingură de apă și ½ lingură de aspirină. Lasă să acționeze 15 minute,după care freacă zona cu o piatră ponce.

Prelungește viața plantelor

Florile din vază înfrumusețează orice încăpere,însă de multe ori rezistă foarte puțin. Te poți bucura mai mult de parfumul florilor dacă pui în vaza cu apă 1 spirină și pulverizezi pe flori apă cu aspirină.

Loading...