Avertismentul oncologilor: “Aceste 8 alimente incurajeaza dezvoltarea celulelor canceroase. Evitati sa le mai consumati”

Loading...
Loading...

In acest articol vom incerca sa va familiarizam cu cateva dintre alimentele care nu trebuie sub nicio forma consumate.

Stati deoparte de urmatoarele alimente:

1.Mâncarea procesată, conservele, mezelurile

Nitriţii şi nitraţii sunt în concentraţii foarte mari în carnea procesată.

Aceşti compuşi sunt aditivii care maresc riscul îmbolnăvirii stomacului şi dezvoltării diverselor tumori. Mâncărurile procesate sunt pline de zaharuri, uleiuri, coloranţi, făină albă, arome şi alte ingrediente periculoase.

2.Rosiile din conserva

Peretii interiori ai conservelor contin BPA astfel incat mancarea sa fie protejata de metalul din care este cofectionata conserva. BPA-ul este o substanta chimica extrem de periculoasa folosita in manufacturarea rasinei si a plasticului.

Cercetatorii au descoperit ca BPA-ul, odata in organism, actioneaza intocmai ca estrogenul, conectandu-se la aceiasi receptori ca estrogenul real. Lucrul aceste este foarte periculos pentru ca se pot creea dezechilibre hormonale care duc la obezitate, cancer, diabet si infertilitate.

Nu mai cumparati rosii la conserva, cumparati intotdeauna rosii proaspete!

3.Bauturile carbogazoase

Toate bauturile carbogazoase contin aspartam.

Aspartamul este un indulcitor artificial care, conform studiilor, este una dintre cauzele dezvoltarii tumorilor la san si al nodulilor din sange si nodulilor limfatici. In plus, aspartamul provoaca si rezistenta la insulina.

Autoritatea Europeana de Siguranta a Alimentelor a publicat aproximativ 20 de studii prin care au aratat ca aspartamul poate fi cauza unor numeroare boli, inlcusiv cancerul si dificultati sau probleme ale nasterii in cazul femeilor. Consumul regulat de bauturi carbogazoase poate provoca si infarct.

4.Indulcitorii artificiali

Orice produs care este promovat ca fiind „dietetic”, cu continut scazut de grasime, fara zahar, contine cu siguranta indulcitori artificiali. Astfel de inlocuitori ai zaharului ingrasa si cauzeaza diverse probleme de sanatate, fiind totodata factori de risc in dezvoltarea celulelor canceroase.

5.Bauturile alcoolice

Bauturile alcoolice pot provoca aparitia unor tumori canceroase, in special atunci cand sunt consumate in exces.

6. Mezeluri sărate şi afumate

Aceste alimente sunt bogate in nitriti, foarte duanatori organismului. In momentul procesului de digestie, nitritii se transforma in N-nitroso care este cancerigen.

S-a demonstrat ca bacon-ul, salamul si carnatii, toate bogate in sodiu si grasimi, pot duce la aparitia cancerului la stomac si a cancerului colorectal.

7.Alimentele modificate genetic

In prezent, alimentele modificate genetic sunt aproape peste tot si devine din ce in ce mai dificil sa le evitam.

Adevaratul pericol pe care il prezinta alimentele modificate genetic consta in eliberarea proteinelor ne-naturale in timpul digestiei. Astfel, aceste proteine, odate aflate in organism, devin niste invadatori care ataca organele provocand inflamatii severe si in final cancer.

In plus, alimentele modificate genetic stimuleaza dzvoltarea celulelor canceroase, afecteaza sistemul imunitar, ficatul si chiar parti ale creierului.

8.Zaharul rafinat

Zaharul rafinat creste nivelul de insulina. Dulciurile si zaharul in general sunt principalele cauze al dezvoltarii celulelor canceroase.

De asemenea, celulele canceroase se hransesc cu indulcitori bogati in fructoza, cum ar fi siropul de porumb care se foloseste in pregatirea tuturor mancarurilor procesate, inclusiv placinte, cereale, sucuri si alte sucuri care se prepara pe baza zaharului rafinat.

Loading...