Cel mai eficient leac pentru regenerarea parului, genelor si a sprancenelor

Loading...
Loading...

Acizii trigliceridelor din care 90% sunt formati din acidul ricinoleic sunt, de asemenea, constinute in uleiul de ricin.

Compozitia acestui ulei de ricin are abilitati necrezute de vindecare. Acidul ricinoleic este cunoscut a fi eficace in scaparea si prevenirea virusurilor, bacteriilor, drojdiilor si mucegaiurilor.

In trecut, acest ulei a fost folosit ca un laxativ oral, dar astazi este folosit mai ales ca aplicatie topica. Uleiul de ricin este un remediu ieftin pentru multe probleme.

Utilizarile si beneficiile uleiului de ricin

Omega 9 si acizii grasi din uleiul de ricin hranesc parul si foliculii si acesta poate patrunde in porii si foliculii care produc parul. Doar masati scalpul cu cateva picaturi de ulei de ricin. Potrivit Dr. David Williams “Nu exista nici un medicament care are capacitatea de a imbunatatii fluxul limfatic. Cu toate acestea, operatia

poate fi usor de manipulat prin aplicarea topica pe articulatii cu cateva picaturi de ulei de ricin.”
Anti-inflamator. Acidul ricinoleic din acest ulei are proprietati anti-inflamatorii si pot reduce inflamatia si umflarea articulatiilor si tesuturilor.

Ajuta sistemul intestinal impotriva dizenteriei.

Constipatie. Din cauza proprietatilor sale anti-inflamatorii, uleiul de ricin

promoveaza regulat circulatia intestinului.

Probleme gastro-intestinale

Tulburari menstruale. Uleiul de ricin este cunoscut pentru relaxarea muschilor implicati in crampele musculare.

Migrene

Acnee. Datorita acidului ricinoleic din uleiul de ricin, multe probleme ale pielii pot fi tartate cu el.

Insolatie

Parul si matreata. Uleiul de ricin este un tratament eficient pentru matreata si ajuta la protejarea pielii capului de infectii microbiene .

Beneficiile uleiului de ricin pentru sprancene si gene

Datorita concentratiei de acizi grasi nesaturati, uleiul de ricin are numeroase beneficii pentru organism. Acest ulei este utilizat cu succes in compozitia medicamentelor si a produselor cosmetice din comert ori a celor homemade.

Daca utilizezi cu regularitate uleiul de ricin in ingrjirea genelor si a sprancenelor, te vei putea bucura de avantajele pe care ti le ofera acesta.

1. Hidrateaza genele si spancenele uscate, afectate de produsele de make-up sau de vopsea.

2. Ofera stralucire firelor de par, iar rezultatul final este un aspect sanatos si frumos al genelor si al sprancenelor.

3. Fortifica radacina firelor de par si ajuta la ingrosarea lor. Tratamentele pentru gene si sprancene cu ulei de ricin fac firele de par mai rezistente si mai groase. Genele nu vor mai cadea atat de usor atunci cand te demachiezi sau cand iti dai jos genele false.

4. Da rezultate foarte bune in stimularea cresterii firelor de par. Ajuta firele sa creasca mai dese si mai lungi.

5. Calmeaza mancarimile si iritatiile provocate de dermatita seboreica aparuta in zona sprancenelor.

Uleiul de ricin ajuta la regenerarea parului

Pune doua picaturi de ulei de ricin in palma;

Freaca parul si scalpul cu el;

Fii atent sa nu pui prea mult ulei, pentru ca altfel parul si scalpul se ingrasa;

In scurt timp vei observa ca parul se regenereaza;

Foloseste uleiul de ricin pentru a obtine buze moi si lucioase si pentru a elimina cicatricele pielii
Poti sa scapi de cicatrice folosind uleiul de ricin. Acesta patrunde adanc in cicatrice si le elimina.Acesta este si agent de stimulare pentru celulele albe. Reduce inflamatiile si ajuta la vindecarea mai rapida.

Iarna daca te dai pe buze cu ulei de ricin, acestea devin mai moi si mai lucioase. Ajuta la vindecarea pielii crapate de pe buze.

Loading...