Cele mai bune 3 soții în funcție de zodie. Orice bărbat visează la așa ceva!

Loading...
Loading...

Femeia din zodia Rac

Femeia Rac este întruchiparea soției perfecte. Bărbaților nu le lipsește nimic alături de ea și își pot luă grijă de la toate problemele gospodăriei, căci are cine să le rezolve.

Femeia din zodia Taur

Bărbații care își doresc alături o femeie foarte inteligentă, dar și foarte sensibilă trebuie să caute una născută în zodia Taur. Această femeie știe cum să se împartă în mod echilibrat între carieră și familie, este manierata, ceea ce înseamnă că nu își va face niciodată de râs partenerul, este frumoasă și descurcăreață, o bună gospodină și cu sentimente durabile.

Femeia din zodia Capricorn

La prima vedere, femeia Capricorn este rece și distanță. Bărbații care ajung să pătrundă în spațiul sau intim vor cunoaște o femeie pasionala, rațională, inteligență, gata mereu să rezolve chiar și cele mai dificile probleme. Poate ține cu succes pe umerii săi o gospodărie, o afacere și copii, făcându-și în același timp și familia fericită.

Pe oricare dintre cele trei ai alege-o, vei face casă bună! Acum că ai aflat caracterizările importante, poți purcede la vânătoare!

Nu mai tine ghinionul in locuinta – Arunca aceste obiecte care atrag numai nenoroc – Unele se gasesc in aproape toate locuintele

De multe ori, poate ai avut impresia ca te urmareste ghinionul si te-ai intrebat din ce cauza.

Inainte de a apela la cele sfinte si la un preot cu un sfestoc mare de busuioc inmuiat in aghiasma, arunca imediat aceste opt feluri de obiecte ca sa readuci norocul in casa.

1. Tablouri si fotografii cu incedii si calamitati naturale

Imaginile cu eruptii vulcanice, tsunami si alte calamitati naturale atrag numai energie negativa in casa. Nu-i bine sa tii in casa nici picturi si fotografii in care ploua sau ninge.

2. Obiecte fara pereche

Se spune ca obiectele care nu-si au pereche aduc ghinion. Trebuie sa arunci de exemplu un ciorap sau un pantof vechi caruia nu-i gasesti perechea.

3. Lucruri inanimate

Lucruri „moarte“ sunt animalele impaiate, florile uscate, chiar si scoicile. Acestea din urma trebuie sa fie curatate in mod regulat ca sa nu te influenteze aura lor negativa.

4. Ceasuri defecte

Un semn de ghinion poate fi ceasul din casa, care dintr-o anumita cauza s-a oprit la un moment dat. E foarte important ca toate ceasurile din casa sa functioneze.

5. Sticla sparta

E vorba intai de toate de geamul spart care e considerat o bresa in aura de protectie a casei. Trebuie sa vezi daca nu ai vesela sau oglinzi crapate in casa, care la fel aduc ghinion.

6. Matura veche

Daca matura s-a invechit incat nu mai poti face curat ca lumea cu ea, e bine s-o arunci si sa-ti iei alta noua. Se spune ca matura veche poate aduce pierderi financiare.

7. Resturi de hartiute in portofel

Diferite cec-uri sau tichete de transport expirate trebuie aruncate din portmoneu sau buzunare. Ele pot atrage ghinion.

8. Lucruri de care nu te-ai folosit demult

Arunca din casa lucrurile de care nu te-ai folosit in ultimii trei ani. Acestea incetinesc mersul lucrurilor in casa.

Loading...