Cele mai compatibile zodii! Ei sunt norocoşii care nu vor ajunge la divorţ

Loading...
Loading...

Norocosi sunt si cuplurile formate din nativi Leu si Balanta. Acestia se indragostesc usor si formeaza cuplul perfect, intrucat se completeaza cu usurinta. Daca Leul este social si adora sa fie in centrul atentiei, Balanta este gratioasa, prietenoasa si gata sa experimenteze tot felul de lucruri. De indata ce relatia devine serioasa, acesti nativi pot sa fie impreuna toata viata.

Capricorn si Scorpion

Norocosi sunt, de asemenea, si aceste zodii. Daca Capricornul este serios si mereu pus pe munca, Scorpionul isi doreste si sa se distreze. Amandurora le place, insa, sa evolueze si sa se implineasca pe plan profesional, astfel ca vor reusi sa construiasca lucruri frumoase impreuna. Au nevoie, insa de timp, pentru a avea incredere unul in celelalt si pentru a se dedica total.

Fecioara si Varsator

Muncitoare si mereu atenta, Fecioara formeaza un cuplu de invidiat cu Varsatorul care este progresiv si original. Nu doar ca se inspira reciproc, insa atunci cand sunt impreuna vor gasi subiecte de discutie numeroase si se vor bucura din plin de momentele petrecute impreuna, astfel ca au toate sansele sa fie impreuna mult timp.

Loading...