
Iată cum arată remediul natural pe care ţi-l propunem astăzi:
Ingrediente necesare
– 2 cepe
– 2-3 bucăţi de sfeclă roșie
– Zeama de la o lămâie
– Sare după gust
– Puțin ulei de măsline
Mod de pregătire
Începe prin a decoji sfecla, după care fierbe-o în apă împreună cu un deget de sare. După fierbere (suficient cât să se înmoaie sfecla), taie sfecla în bucăţele mici şi pune-o într-un castron. Taie şi ceapa mărunt, apoi amestec-o cu sfecla.
Adaugă în castron şi puţin ulei de măsline şi zeama de lămâie, apoi mai presară eventual puţină sare, după gust. Ţine castronul la aer, neacoperit, timp de o oră înainte de a consuma.
Această salată hrănitoare este totodată un remediu foarte puternic pentru întărirea vederii, detoxifierea ficatului şi curăţarea colonului.