Cristina Demetrescu a lansat anunțul pentru fiecare zodie. Una din cele 12 zodii își schimbă viața și câștigă totul în luna mai. Alta are probleme de sănătate

Loading...
Loading...

Gemenii au un an bun. Tot anul este unul excelent pentru ei, cu precădere luna mai, de când începe perioada lor zodiacală.

Racii ar trebui să evite nunțile în acest an, adică nu doar să nu se căsătorească, ci să stea departe de astfel de cumetrii. Pot rămâne fără bani.

Leii trebuie să își asume responsabilități, să muncească mai aplicat. Au nevoie de mai multă încredere în ei.

Fecioarele ar trebuie să planifice operațiile după primăvară, susține astrologul Cristina Demetrescu. În luna mai e bine să nu ia decizii majore în ce privește sănătatea.

Balanțele au punctele lor vulnerabile și ies la iveală în luna mai. Sunt puncte vulnerabile care se axează pe iubire și pe copii.

Scorpionii sunt foarte puternici și în luna mai obțin totul. Au parte numai de surprize plăcute din partea vieții, numai de situații interesante.

Săgetătorii vor avea perioada lor benefică, dar nu în mai. Abia din noiembrie își revin din toate punctele de vedere.

Capricornii trebuie să învețe să nu-și piardă cumpătul. Nu sunt pregătiți deocamdată de schimbări profesionale, deși primesc multe oferte în luna mai.

Vărsătorii trebuie să evite cu orice preț să facă investiții majore în luna mai. Anul acesta, din cauza ciclurilor Lunii Negre au nevoie de mai multe certitudini. Pot fi dați peste cap ușor.

Peștii au un an bun, deci și luna mai se anunță benefică pentru ei. Acești nativi de apă au motive de bucurie toată luna. Totul le merge strună.

Loading...