
Micul dejun: o ceașcă de cafea neagră, cu un cubuleț de zahăr.
Prânz: două ouă și legume asezonate (200 de grame de legume, de exemplu spanac fiert și o roșie)
Cină: 200 grame de friptură, fără grăsime, o salată de legume, cu ulei de măsline și lămâie.
Ziua 2
Micul dejun: o ceașcă de cafea neagră, cu un cubuleț de zahăr.
Prânz: 200 grame șuncă și un iaurt
Cină: 200 grame de friptură, fără grăsime, o salată de legume, asezonată cu ulei de măsline și lămâie.
Ziua 3
Micul dejun: o ceașcă de cafea neagră cu un cubuleț de zahăr, o felie de pâine toast.
Prânz: două ouă fierte, o felie de șuncă și un amestec de legume.
Cină: o rădăcină de țelină fiartă (medie), o roșie și o altă legumă la alegere.
Ziua 4
Micul dejun: o ceașcă de cafea neagră cu un cubuleț de zahăr, o felie de pâine toast.
Prânz: suc de portocală sau măr și un iaurt.
Cină: un ou fiert, un morcov mare, 200 grame de brânză caș.
Ziua 5
Micul dejun: un morcov mare cu zeamă de lămâie
Prânz: 200 grame somon cu lămâie, fiert sau la grătar
Cină: 200 grame de friptură cu legume și puțină țelină.
Ziua 6
Micul dejun: o ceașcă de cafea neagră, cu un cubuleț de zahăr, o felie de pâine toast.
Prânz: 2 ouă și un morcov