Gesturile simple care îl aduc la picioarele tale. 14 moduri în care poți face un bărbat să se îndrăgostească de tine

Loading...
Loading...

3. Nu te teme sa incerci lucruri noi

Daca iti propune sa mergeti la munte cu cortul, sa faceti un tur al orasului cu bicicleta sau sa incercati mancare indiana, nu il refuza doar pentru ca tu nu faci lucrurile astea. S-ar putea sa ti se para o experienta interesanta. In plus, va aprecia ca esti deschisa la lucruri noi.

4. Fii imprevizibila

Barbatii apreciaza spontaneitatea si surprizele. Daca esti imprevizibila nu se va plictisi niciodata cu tine si de abia va astepta urmatoarea ta nascocire. Du-l undeva fara sa ii spui in prealabil, fa-i mici surprize sau cadouri. Surprinde-l cu gesturi tandre sau sexy.

5. Lasa-l sa te vada in mediul tau

Dupa ce ati fost la cateva intalniri la restaurante fancy, invita-l si la tine acasa. Va vedea cum esti tu in mediul tau, fara pregatiri speciale, in haine speciale. Imbraca o pereche simpla de jeansi, un tricou si relaxati-va. Gateste-i ceva bun, ofera-i o bautura.

6. Nu-ti arata punctele slabe

Publicitate
Barbatilor le plac femeile puternice, care stiu ce vor. Nu te plange de jobul tau, de felul in care arati. Evita sa iti arati vulnerabilitatile.

7. Nu incerca sa il schimbi

Nu ii cere sa se imbrace altfel sau sa isi schimbe frizura. Decat sa faci asta, mai bine cauta din start pe altcineva mai pe placul tau…

8. Imprieteneste-te cu amicii lui

Este foarte important sa te placa baietii din gasca lui. Incearca sa fii prietenoasa si sa te intelegi bine cu el. Nu vrei sa ti-i pui in cap.

9. Intreaba-l despre familia lui

Ii arati astfel de esti interesata, ca vrei sa stii mai multe despre el.

10. Arata-i ca esti o persoana responsabila

Achita-ti singura partea de consumatie, nu te imbata in public, nu face glume proaste.

11. Arata-i ca esti independenta

Nu trebuie sa lasi impresia ca toata ziua nu faci altceva decat sa astepti telefonul lui. Fa-ti planuri pe cont propriu.

12. Nu il copesi cu prezenta ta

Nu vrei sa fii un fel de „parazit” pentru el. Petreceti timp impreuna, dar si separat. Nu-l teroriza cu telefoane atunci cand e in alta parte.

13. Fii mereu ingrijita

Barbatilor le place ca iubitele lor sa fie cochete, aranjate si seducatoare. Nu iti neglija aspectul fizic.

14. Asculta-l

Daca ti se confeseaza, nu da din cap numai din complezenta. Asculta-l cu adevarat, arata-ti empatia.

Loading...