Horoscop. Ce zodie ești în horoscopul turcesc

Loading...
Loading...

Horoscop. Horoscop turcesc. Dacă te-ai născut în zilele de 04, 09, 14, 19, 24, 29 – eşti în zodia Ay Dede

Horoscop. Horoscop turcesc. Dacă te-ai născut în zilele de 05, 10, 15, 20, 25, 30 – eşti în zodia Mergen
Tengri

Horoscop. Horoscop turcesc. Această zodie este reprezentată de influența exercitată de zeul cerurilor, Tengri, asupra oamenilor.

Horoscop. Horoscop turcesc.

Tengri este o zeitate dominantă în culturile mitice turcești timpurii, acesta fiind un lider și un guvernator al întregii lumi universale. Tengri este un tată divin care deține autoritatea supremă și adesea este văzut drept Cerul lumii.

Persoanele cu ascendent în Tengri nu se dau bătute niciodată, sunt perseverente, ambițioase și rezistă la orice problemă întâmpinată, ieșind izbăvitori.

Nu sunt însă persoane perfecte, căci punctul lor slab este impulsivitatea, aceasta fiind o problemă care le influențează adesea deciziile și nu numai în sensul bun.

Horoscop. Horoscop turcesc.

Umay – Sunt cele mai familiste persoane ale zodiacului. Nu suportă ideea de a fi singure. Vor să fie întotdeauna înconjurate de oameni, fie că sunt rude sau prieteni.

Au principii foarte bine înrădăcinate și preferă o viață modestă, dar aducătoare de fericire decât una îndestulătoare, dar plină de neajunsuri sufletești.

Acești nativi au capacitatea de a asculta și de a da sfaturi impresionante. Sunt foarte buni psihologi, însă nu și pentru propria persoană.

Horoscop. Horoscop turcesc.

Erlik – Persoanele născute în această zodie au o personalitate interesantă şi dau dovadă de simţ artistic.

Au idei ingenioase şi originale, sunt firi independente, libertine, rebele, care se feresc de orice fel de limită în viaţă.

Nu duc lipsă însă nici de frământări sufleteşti şi, uneori, pot să se lase duse de val atunci când vine vorba de vicii.

Horoscop. Horoscop turcesc.

Ay Dede – Oamenii cu acest ascendent iubesc să meargă în diverse călătorii, să exploreze și să descopere noi culturi și civilizații, făcându-și din aceste plăceri un stil de viață energic.

Persoanele cu ascendent în Ay Dede au o personalitate aventuroasă și prezintă o hotărâre extraordinară, știind încă de când sunt copii ce drum doresc să urmeze în viață.

Sunt persoane care se adaptează ușor în orice situație, mulându-se ușor pe personalitatea altor oameni și se adaptează noilor locuri și culturi pe care le descoperă, scrie secretele.com.

Loading...