HOROSCOP. Cuplurile care se vor forma de 1 mai și nu se vor mai despărți niciodată

Loading...
Loading...

În ciuda aparențelor, Scorpionul este extrem de dur și mereu se răzbună pe persoanele care i-au făcut rău. Nevoia de a se răzbuna este dată de natura lor pasională și de faptul că pun suflet în tot ce fac. Scorpionul este un partener dominant și agresiv într-o relație.

Pe 1 mai, astrele îl pot ajuta pe acest nativ să își găsească un partener perfect din zodia Pești. Acesta din urmă este foarte romantic și din acest motiv se va potrivi de minune cu Scorpionul, scrie divahair.ro.

Cuplurile care se formează pe 1 mai și nu se mai despart niciodată trebuie să fie atente la semne, deoarece pot rata marea iubire a vieții lor!

Horoscop. Cuplurile de zodii care nu se despart niciodată

Horoscop. Probabil că și tu ai întâlnit acele cupluri, a căror iubire dăinuie pe vecie. Nu este de mirare, spun astrologii, căci sigur se numără printre aceste cupluri ale zodiacului, a căror iubire este de neegalat.

Cupluri de zodii care nu se despart – Rac- Taur

Racul este reprezentantul iubirii empatice, este acea persoană care își dorește o viață de cuplu perfectă și o familie fericită. De aceea spunem că Racul și Taurul au o conexiune emoțională care pare ruptă dintr-o altă galaxie. Taurul prețuiește conexiunile emoționale, mai presus de orice și găsește în Rac tot ceea ce și-a dorit mai mult. Racul este departe de a se înţelege cu nativii Leu.

Cupluri de zodii care nu se despart – Taur – Fecioară

Pentru Taur, așa cum spuneam, este foarte importantă familia tradițională, iar Fecioarele apreciază gesturile romantice şi tot ce înseamnă dragoste împărtăşită în totalitate. Pe de altă parte, Săgetătorul este ultima opţiune de partener, la care Taurul ar trebui să recurgă.

Cupluri de zodii care nu se despart – Berbec – Balanţă

Berbecului îi place să preia conducerea în cuplu, așa că se potrivește perfect cu Balanța, care are o personalitate lipsită de griji. Cel mai nepotrivit partener pentru Berbec este nativul Taur.
Cupluri de zodii care nu se despart – Gemeni – Săgetator

Gemenii te vor face să nu te plictisești niciodată, așa că preferă drept partener Săgetătorul, deoarece acesta are un spirit liber. Săgetătorul nu va putea duce niciodată la capăt o relație cu un Capricorn.

Cupluri de zodii care nu se despart – Fecioară – Scorpion

Fecioara este un semn perfecționist din fire, ceea ce îl face să se apropie de Scorpion definitiv și iremediabil. Fecioarele nu sunt deloc compatibile cu Săgetătorul, scrie secretele.com.

Loading...