HOROSCOP MAI 2018: Zodiile norocoase ale lunii, cine îşi găseşte IUBITUL, cine câştigă la Loto

Loading...
Loading...

Luna mai stă sub semnul norocului pentru tine, deoarece vei avea toate șansele să cunoști persoane noi de care să te îndrăgostești. Ești în căutarea jumătății și vei face acest lucru prin toate mijloacele posibile. Ai început să socializezi mai mult și să mai uiți din problemele pe care le ai acasă.

Balanță

Mai poate fi cea mai frumoasă lună a anului pentru tine, deoarece îți va merge bine atât pe plan relațional, cât și pe cel profesional. Iubești, ești iubită și ai parte de o persoană caldă și prietenoasă, care te sprijină în tot ceea ce faci. În carieră, e posibil să fii promovată datorită aptitudinilor tale. Pe scurt, nu ai nicio scuză dacă nu sărbătorești!

Capricorn

În mai, cineva drag cu care nu te-ai mai văzut de multă vreme îți va face o vizită surpriză fie acasă, fie la locul de muncă. Te vei bucura nespus de această revedere, mai ales că simțeai nevoia să discuți cu o persoană apropiată. Pe plan profesional, ai câștiguri nenumărate, care îți asigură o stabilitate pe termen lung.

Pești

Dacă până acum ai încetat să te mai gândești la iubire, fiind nemulțumită de orice persoană care îți ieșea în cale, acum ai început să vezi dragostea cu alți ochi și să îi mai dai o șansă. Poate singurătatea te face vulnerabilă, însă dacă ești o persoană tânără, nu îți mai refuza dreptul la fericire. Vei cunoaște pe cineva care te va face să tresari de bucurie!

Loading...