Horoscop săptămâna 20-26 aprilie 2018. Leii au probleme de sănătate, Racii sunt instabili emoționali

Loading...
Loading...

Taur

N-ați găsit până acum cel mai bun moment pentru a efectua schimbări radicale la locul de muncă. Dacă ați avut un job stabil de la care nu v-ați grăbit să plecați, acum o să începeți a vedea roadele.

Dacă nu, v-ați aruncat în promisiuni deșarte, v-ați confruntat cu înșelăciunea. Încă e posibilă traversarea unei serii de obstacole neprevăzute.

Gemeni

De acum încolo aveți toate șansele să finalizați sarcinile de serviciu inițiate cu ceva timp în urmă, căpătați putere și, împreună cu colegii, o să duceți totul la bun sfârșit.Vă veți bucura de cooperarea cu toți cei implicați.

O mare parte din ceea ce ați planificat până acum și din ceea ce ați visat de mult timp încoace va prinde viață și se va materializa.

Rac

Trebuie să vă monitorizați starea emoțională. Nu vă sfătuiesc să intrați în panică dacă situația din viața personală nu merge bine. Acordați atenție aspectului exterior. Abia apoi îi veți atrage pe cei aleși de destin pentru voi.

Pe de altă parte, nu ar trebui să fiți prea solicitante în dragoste. Nu este indicat să căutați doar frumusețea exterioară a celorlalți.

Leu

Dacă ați avut probleme de sănătate până acum, începe o perioadă mai bună, favorabilă pentru îngrijirea corporală, proceduri cosmetice, exerciții de respirație. Vă sunt benefice activitățile în aer liber.

La serviciu, continuă perioada imprevizibilă și dificilă. Este posibilă reînnoirea problemelor legale vechi, deci fiți atente și faceți ordine în acte și documente.

Fecioară

Cele mai dificile zile au trecut, iar situația începe să se îmbunătățească. Mai multe probleme vor fi rezolvate într-un fel sau altul.

Vă sfătuiesc totuși să nu vă grăbiți să luați decizii doar pentru a vă dovedi exclusivitatea, deoarece sunteți gata să vă asumați riscuri prea mari și puteți să vă implicați cu ușurință într-o aventură care nu va fi în favoarea voastră.

Balanță

Planurile de muncă vor avea șansa în sfârșit să fie realizate. Tot în sens profesional, nu vă supraestimați! Trebuie să renunțați urgent la fumat, mai ales dacă ați încercat în mod repetat să faceți acest lucru și v-ați tot răzgândit.

Stați numai puțin și gândiți-vă – ce vă aduce acest obicei nesănătos? Nimic altceva decât cheltuială mare, dependență și respirație urât mirositoare.

Scorpion

Succesul vostru poate veni din cooperarea cu ceilalți. Dați dovadă de răbdare și perseverență, nu pierdeți timpul, banii, energia. Trebuie să deveniți mai încrezătoare în forțele voastre.

Sentimental, principalul lucru este să nu vă îndrăgostiți de o persoană nedemnă, altfel frustrarea vă împinge spre depresie. Pentru că sunteți puternice, veți depăși și asta.

Săgetător

Puteți schimba nu numai locul de muncă, ci și specialitatea. Vă sfătuiesc să căutați un loc în care să existe comunicare și perspective frumoase.

Este chiar banal să stați în birou și să vă plafonați. Nu e exclus ca unele dintre voi să-și scrie cererea de demisie. Ați făcut bine. Încercați să gândiți totul mai întâi, în cele mai mici detalii.

Capricorn

Potențialul de energie se pare că este scăzut și vă recomand să dormiți mai mult, să mâncați la ore fixe. Aveți grijă și reduceți munca fizică, deoarece sunt posibile leziuni la nivelul genunchiului sau probleme cu coloana vertebrală.

Dacă aveți maladii genito-urinare sau hepatice, este o perioadă favorabilă pentru a lua măsuri preventive.

Vărsător

Perioada este favorabilă pentru a obține noi informații și a face noi cunoștințe. La locul de muncă, respectați principiul muncii în echipă.

În acest fel, rezultatul va fi mult mai bun. Aveți grijă de cei mai slabi și mai vulnerabili decât voi, căci faptele bune vi se vor întoarce înzecit. Dacă aveți nevoie de sfaturi înțelepte, contactați o persoană cu experiență, gata să vă sprijine.

Pești

O să folosiți metode și abordări noi pentru a lucra cu oamenii. Este momentul să experimentați. Veți ieși mai des în natură cu partenerul.

Cele singure au șansa de a găsi pe cineva de care să se îndrăgostească. Încercați să aflați mai multe despre respectiva persoană, pentru a nu rămâne dezamăgite.

Loading...