Horoscop săptămâna 29 aprilie – 5 mai. Berbecii trăiesc la extreme din punct de vedere financiar

Loading...
Loading...

S-ar putea să decideți să mergeți mai departe cu o alianță romantică sau veți avea o direcție cu totul nouă. Aceste zile pot fi unele de control perfect pentru cele mai strânse legături, dar pot ridica și semne de întrebare, dacă primiți pe cât oferiți sau dacă vă simțiți bine în cuplu. Sub aceste efecte astrale, puteți aduce ajustările necesare și puteți reveni la sincronizare.

Gemeni

Atât sănătatea, cât și modul în care vă achitați de sarcinile cotidiene vor ocupa primul plan al preocupărilor voastre. Animalele de companie și activitățile dedicate lor sunt de asemenea ținte pentru voi. Colegii de serviciu vă vor fi o companie plăcută și, alături de ei, puteți forma o echipă bună cu care să lucrați la un proiect stabilit pe termen mediu.

Rac

Lumina reflectoarelor va fi în următoarea perioadă pe o casă a iubirii și creativității, a copiilor și a pasiunilor. Veți face sau veți auzi o declarație de dragoste ori veți încheia o legătură sentimentală care nu mai funcționează. Izbucnirile emoționale vă pot tulbura. Se pot da pe acest sector lupte de ego-uri. Cât despre copii, traversați alături de ei probleme legate de școală, activități de care s-au preocupat până acum.

Leu
Perioada vine cu schimbări de domiciliu sau cu redecorarea casei. Este un moment bun pentru a finaliza orice proiect care implică un credit ipotecar, un contract de închiriere sau un contract de leasing. Doriți să faceți în așa fel încât să vă restabiliți echilibrul acasă. Dacă nu se întâmplă așa, deveniți nervoase și tracasate. Relațiile cu mama sau cu o altă femeie din familie vor fi puse și ele în prim plan.

Fecioară

Puteți primi vești mult așteptate. Un proiect, probabil unul care a început în ultimele șase luni, ar putea trece de la faza de idee la cea de execuție. Sunt posibile drumuri scurte ori evenimente în apropierea voastră, la rude sau cunoștințe pe le vizitați mai des. Ele ar putea să vă implice mai mult decât vă așteptați. Un frate sau o soră poate fi implicat în anumite situații sau pur și simplu se pune în discuție relația dintre voi.

Balanță

Puteți culege roadele unui plan de economii, a valorificării unui talent și poate fi o victorie sau poate fi un eșec. Este posibil să pierdeți un loc de muncă, dar să găsiți noi modalități de a face bani. Este posibil să aveți probleme cu banii împrumutați, să munciți din greu pentru bani, să faceți cheltuieli neprevăzute care să vă destabilizeze din punct de vedere financiar. Starea de spirit vi se va schimba rapid.

Scorpion

Luna Plină luminează prima voastră casă și vă aduce forțe proaspete, oferindu-vă curaj. Luați inițiativa! Exprimați-vă dorințele și susțineți ceea ce vreți pe mai departe. Un proiect gândit sau la care lucrați de la ultima voastră zi de naștere ar putea ajunge acum la un punct de cotitură important. Nu mai așteptați permisiunea cuiva sau un semn de confirmare, ci înaintați cu propriile puteri!

Săgetător

Nu veți fi doar spectatoare la ceea ce se întâmplă în jurul vostru, ci veți participa activ la toate activitățile. Sunteți dornice de succes, hotărâte și nu ratați șansa de a vă demonstra abilitățile și talentele. Vă sfătuiesc să fiți atente să nu faceți greșeli și să nu vă faceți dușmani. Dacă aveți planuri de rezervă, atunci este necesar să le puneți în aplicare în siguranță și să le păstrați în secret față de colege și de superiorii voștri.

Capricorn

Chiar dacă în viață există dificultăți și obstacole, voi nu vă pierdeți calmul și rămâneți dedicați principiilor voastre de viață. Arătați-vă emoțiile și sentimentele, astfel încât oamenii să poată vedea în fața lor nu un robot, ci o persoană sinceră. Dacă vă arătați reținute, veți părea arogante. Cele singure doresc să-și găsească perechea, dar trebuie să fie atente în fața cui se lasă descoperite sau chiar să nu alerge după mai mulți iepuri.

Vărsător

Veți dori să scăpați de toate, să vă retrageți și să vă gândiți la acțiuni ulterioare. Se pare că toți cei din jur vă presează moral și încercați să vă impuneți părerea. Vă recomand să vă axați mai puțin pe trecut, pentru că oricum nu există nicio posibilitate de a schimba ceva. De ce nu se aranjează și la voi viața personală? Comportamentul vostru și chiar cuvintele voastre nu provoacă simpatie sexului opus.

Pești

Trebuie să vă concentrați, nu atât pe starea fizică, ci mai curând pe dezvoltarea spirituală. Odată cu întărirea psihicului, puteți deveni mai încrezătoare în voi însevă, mai rezistente și mai sănătoase. Dacă aveți deja un hobby, îl puteți aduce la perfecțiune sau puteți face din el o afacere profitabilă. Este un moment bun să renunțați la vicii.Toate aceste obiceiuri dăunătoare vă reduc imunitatea.

Loading...