HOROSCOP: Zodiile care se îndrăgostesc greu şi preferă să rămână singure

Loading...
Loading...

Într-un minut te iubesc, dar la fel de repede se îndepărtează. Sunt atât de complicaţi încât încercarea de a-i înţelege te va lăsa fără energie. Niciodată nu ştii ce se întâmplă în capul lor. Datorită impulsivităţii de a-şi face repede o primă impresie despre oameni, ajung să fie dezamăgiţi. De aceea Scorpionii nu au încredere în nimeni şi îşi folosesc inteligenţa şi sarcasmul ca mecanism de apărare.

Capricorn

Le place să fie implicaţi într-o relaţie, doar că le este foarte greu să se îndrăgostească. Ei caută partenerul ideal, care este atât de greu de găsit. Nu poţi niciodată să-i faci pe plac unui Capricorn. Chiar dacă găsesc persoana ideală şi se îndrăgostesc de acea persoană, ei sfârşesc dezamăgiţi, pentru că idealul pe care îl au în minte nu este idealul de care s-au îndrăgostit. Capricornii au standarde foarte înalte.

CITESTE SI Trei cupluri de zodii care vor trăi fericite până la bătrânețe. Horoscopul iubirii

Rac + Taur

Cuplurile formate din aceasta combinatie vor avea mari sanse de reusita. Racul tanjeste dupa o relatie de cuplu fericita si viseaza la o familie fericita, in timp ce Taurul indrageste conexiunile emotionante solide, fapt pentru care un astfel de cuplu ar putea sa reziste in timp.

Taur + Fecioara

Ambele zodii sunt traditionaliste atunci cand vine vorba de iubire. Cred in conceptul de familie, iar ambele zodii iubesc gesturile romantice si iubirea adevarata, motiv pentru care ar putea sa treaca testul timpului.

Berbec + Balanta

Desi Balantele sunt dificile si se implica greu in relatii, atunci cand o fac si au incredere in partener, dau totul. Tocmai de aceea, un astfel de cuplu are sanse de reusita pe termen lung. La polul opus, insa, se afla un Berbec si un Taur. Cele doua zodii sunt firi dificile si nu ar putea sa se inteleaga niciodata.

VEZI SI: Patru zodii care vor cunoaşte împlinirea în a doua parte a anului 2018

Astrologii au veşti bune pentru patru dintre norocoşii zodiacului.

A doua parte a anului 2018 le va aduce schimbări importante şi experienţe ce le vor aduce împlinirea.

Gemeni

Acesta este anul în care veţi avea ocazia să străluciţi. Până în acest moment aţi lucrat în mod constant pentru a vă câştiga independenţa.

Chiar nu aţi reuşit să găsiţi pe deplin încrederea pentru a vă baza complet doar pe propriile forţe, anul acesta lucrurile se vor schimba. În sfârşit, veţi descoperi că aveţi puterea şi hotărârea de a vă susţine în totalitate.

Nu veţi mai depinde de ceilalţi pentru a vă ajuta să treceţi peste încercări dificile şi veţi ajunge să faceţi faţă problemelor dificile pe cont propriu. Cu această nouă energie, veţi avea parte de cele mai frumoase experienţe de până acum, scrie yourtango.com.

Leul

Cei mai mulţi oameni presupun că numai pentru că sunteţi Leu trebuie să debordaţi de încredere. Parţial este adevărat, dar sunteţi încercaţi şi de moment de nesiguranţă. De fapt, aceste sentimente ţin de faptul că valoarea de sine depinde de validarea altor persoane.

Sunteţi în căutarea constantă de atenţie şi apreciere. Dar, din a doua parte a anului, toate acestea se vor schimba pentru tine. Veţi ajunge în sfârşit să căpătaţi încredere în sine, independenţă şi veţi deveni cu adevărat persoana încrezătoare şi sigură, aşa cum eşti perceput de cei din jur.

Balanţă

Este foarte important pentru voi să găsiţi armonia, echilibrul şi pacea. De aceea încercaţi în mod constant să evitaţi conflictele cu orice preţ. Urâţi să vă daţi cu părerea cu privire la diverse subiecte pentru că nu vrei să jignesti pe nimeni.

Aţi suferit destul de mult în 2017 şi început de 2018, dar în curând lucrurile se vor schimba în bine. Nu veţi mai avea prea multe probleme deoarece răspândiţi pozitivitatea în jurul vostru. Pacea şi armonie vor fi cei mai importanţi contribuitori la energia voastră.

Săgetător

Anul acesta va fi anul schimbărilor în bine. Veţi găsi pacea, armonia şi fericirea. Deşi de obicei sunteţi un rătăcitor, nu vă place să vă agăţaţi de oameni sau locuri pentru o perioadă prelungită de timp şi nu faceţi rădăcini prea uşor, în acest an veţi trece prin câteva schimbări semnificative care vă vor scoate din nou în afara zonei dvs. de confort.

Tot răul spre bine, vă veţi bucura de rezultatul acestor experienţe. Veţi profita de toate oportunităţile pe care le aveţi pentru a fi fericit ţi a trăi viaţa la maxim.

Loading...