Horoscopul saptamanii 23-29 aprilie 2018. Leii sunt norocoși

Loading...
Loading...

LEU 22.07-22.08: Norocosii nativi ai acestei zodii isi doresc o schimbare de peisaj si o noua aventura se contureaza la orizont. Va veti bucura de roadele pe care le obtineti in urma terminarii unui curs de specializare, deoarece acest lucru va va largi orizonturile. Succes!

FECIOARA 23.08-22.09: Ar trebui sa va ocupati direct de anumite aspecte legate de o proprietate comuna, o mostenire, impozite sau datorii. Din fericire, Mercur retrograd va ajuta sa terminati o afacere mai veche si sa finalizati o situatie care treneaza datorita unei dispute, a confuziei sau a amânarii.

BALANTA 23.09-22.10: Soarele este vizavi de semnul dumneavoastra si va ramâne acolo o perioada, iar acesta va atrage atentia asupra partenerului de viata sau a prietenilor apropiati. Venus, insa, aflata tot vizavi, va linisti relatiile si le va face de-a dreptul incântatoare.

SCORPION 23.10-21.11: Treceti printr-o perioada când lucrati din greu, dar sunteti eficienti. Acest surplus de energie ar trebui sa-l utilizati in avantajul dumneavoastra. Va doriti sa mâncati mai sanatos, sa aveti grija de aspectul dumneavoastra si chiar veti actiona in acest sens. Succes!

SAGETATOR 22.11-21.12: In aceste zile sunteti cuprinsi de o energie care va va face sa fiti dornici de distractie si sa va exprimati mai usor propriul talent creativ. Daca lucrati in domeniul artelor veti fi super productivi. Lasati-va luati de val si dati frâu liber imaginatiei. Veti fi uimiti de rezultate.

CAPRICORN 22.12-19.01: Saptamâna aceasta accentul il veti pune pe casa si familie, valori pe care oricum le pretuiti. S-ar putea ca niste rude pe care nu le-ati mai vazut de multa vreme sa va calce pragul. Bucurati-va de momentele frumoase pe care le petreceti impreuna.

VARSATOR 20.01-18.02: Strângeti-va centurile de siguranta pentru ca urmeaza niste zile aglomerate! Excursii scurte, comisioane de rezolvat, conversatii, mai mult timp petrecut cu fratii sau vecinii, iata doar câteva motive pentru care veti avea un program incarcat.

PESTI 19.02-20.03: Va concentrati mai mult decât de obicei asupra câstigurilor si a posesiunilor dumneavoastra. Vreti sa economisiti si sa câstigati multi bani. Veti face chiar si câteva achizitii frumoase pentru propria locuinta.

Loading...