In ce lună vei avea noroc până la finalul lui 2018, în funcţie de zodie

Loading...
Loading...

Daca aprilie va fi o luna “asa si asa”, luna iunie va fi una de potential maxim pentru prosperitate. Fii atent la toate oportunitatile.

Gemeni

Poti fi foarte nehotarat uneori si devii frustrat cand lucrurile nu ies asa cum iti doresti. Iunie si iulie, insa, iti pot aduce succesul. Totul este sa iti asumi riscuri.

Rac

Esti introvertit si e dificil sa-ti faci prieteni noi. Iti este greu sa te deschizi in fata strainilor. Insa luna iulie iti poate aduce curajul sa rupi bariere, sa fii mai deschis si sa iti faci prieteni care te vor ajuta sa iesi din carapace.

Publicitate
Leu

Leul este in permanenta miscare. Lunile iulie si august iti vor aduce mai multa relaxare si vei descoperi astfel si alte valente ale activitatii tale, astfel incat sa ai succes in viitor.

Fecioara

Simti o apasare inexplicabila, esti obosit si fara speranta. Nu mai crezi in noroc. Totusi, luna septembrie iti va aduce o noua perspectiva asupra norocului. Iti vei explora abilitatile si iti poti schimba destinul.

Balanta

Nu esti persoana care sa-si asume riscuri si nici dragostea nu mai este infloritoare. Totusi, in lunile iunie si octombrie iti demonstrezi ca lucrurile nu sunt chiar asa de rele. Nu iti pierde speranta!

Scorpion

Nu stii pe ce drum sa o mai iei. Nu mai ai energie si claritate, iar viata ta pare un haos total. Luna noiembrie, insa, iti va aduce o reenergizare, gratie unui prieten (mai vechi sau mai nou) care te va face sa vezi adevarata lumina.

Sagetator

Anul 2018 este foarte bun pentru tine. Esti extrovertit si explorezi multe. Cele mai norocoase zile sunt in noiembrie si decembrie, cand un hobby (mai nou sau mai vechi) sau o relatie noua iti pot schimba viata.

Capricorn

Capricornii isi fac cu usurinta prieteni noi, iar 2018 le va aduce din plin prieteni noi. Luna decembrie va insemna pentru ei succesul deplin in cariera.

Varsator

Petreci toate zilele intrebandu-te ce vrei cu adevarat. Nici tu nu mai stii si esti foarte frustrat din aceasta cauza. Luna iulie iti va aduce, insa, claritatea de care ai nevoie pentru a iesi din impas, de orice natura ar fi el.

Pesti

Ti se pare ca norocul nu este niciodata de partea ta. Te simti lipsit de speranta. Totusi, luna decembrie iti va demonstra ca nu este deloc asa. Vei afla ce inseamna sa fii fericit asa cum meriti.

Loading...