Nu ai voie să NU ŞTII! Care este partenerul ideal în funcţie de zodie. Află cu cine îţi este sortit să fii împreună!

Loading...
Loading...

2. Taur

Cei mai potriviţi parteneri pentru Taur sunt Racul, Fecioară, Capricornul sau Peştii. Taurul da tot ce are mai bun într-o relaţie, aşa că aşteaptă acelaşi lucru înapoi de la partener. Se căsătoresc rapid şi divorţează la fel de repede pentru că sunt mereu în căutare de senzaţii noi.

3. Rac

Partenerul ideal al unui Rac este din zodia Taur, Fecioară, Scorpion sau Peşti. Se simt confortabil cu semnele de Apă şi Pământ pentru că sunt cu toţii oameni guvernaţi de emoţii.

4. Leu

Leii sunt foarte compatibili cu Berbecii, Gemenii, Balantele şi Săgetătorii. Leul este unul dintre cele mai reprezentative zodii de Foc şi nu se teme să formeze perechi cu oricare alt semn zodiacal.

5. Fecioară

Partenerii ideali pentru Fecioare sunt Taurii, Racii, Scorpionii sau Capricornii. Fecioarele au o atitudine extrem de raţională faţă de dragoste şi au nevoie de parteneri devotaţi.

6. Balanţa

Balantele formează parteneri excelenţi cu Gemeni, Leu, Săgetător sau Vărsător. Încearcă să păstreze armonia în relaţie, sunt flexibili şi au simţul umorului. Sunt foarte compatibile cu semnele de Aer.

7. Scorpion

Partenerii ideali pentru femeia Scorpion sunt Racii, Fecioarele, Capricornii sau Peştii. Scorpionul este unul dintre semnele cele mai tulburătoare din punct de vedere emoţional. Se înţelege cel mai bine cu semnele de Apă, cum ar fi Peştii.

8. Săgetător

Formează cupluri ideale cu cei din zodia Berbec, Leu, Balanta sau Vărsător. Sunt oameni extrem de oneşti, care spun lucrurilor pe faţă şi interacţionează foarte bine cu semnele de Aer.

9. Capricorn

Cei mai indicaţi parteneri pentru Capricorni sunt Taurul, Fecioară, Scorpionul şi Peştii. Sunt persoane extrem de disciplinate şi se gândesc întotdeauna mult înainte să ia o decizie. Unii Capricorni pot fi duri sau pesimişti.

10. Vărsător

Vărsătorii au relaţii excelente cu Berbecii, Gemenii, Balanţă şi Săgetători. Semnul acesta este asociat adesea cu creativitate şi cu dorinţa de a se dezvolta pe plan intelectual.

11. Peşti

Cei mai buni parteneri pentru Peşti sunt Taurii, Racii, Scorpionii şi Capricornii. Peştii se prefec de minune să combine visarea cu raţionalul. Învaţă de la Tauri şi Fecioare să se bucure de lucrurile mărunte şi să fie mai relaxaţi în general.

12. Gemeni

Femeile Gemeni sunt atrase de bărbaţii din zodia Vărsător, Balanţă, Leu sau Berbec. Sunt pline de viaţă şi dornice de experienţe noi, aşa că se vor înţelege mereu excelent cu semnele de Foc.

Loading...