Nu cred ca toate doamnele stiu cele 15 motive pentru care bărbații preferă femei trecute de 40 de ani

Loading...
Loading...

Sunt fericite în propria piele

Pe lângă încrederea de sine pe care o au aceste femei, ele emană fericire prin fiecare por, știu să aprecieze și cele mai mărunte lucruri și sunt fericite cu lucrurile pe care le-au obținut până acum în viață.

Sunt dispuse să iasă din zona din confort

Cu cât îmbătrânim, cu atât ne dăm seama că avem doar o viață de trăit. Deși femeile mai tinere nu vor de cele mai multe ori să iasă din zona lor de confort, femeile care au peste 40 de ani sunt mult mai dispuse să încerce lucruri noi.

Știu să își exprime dorințele

Așa cum sunt dispuse să iasă din zona de confort, aceste femei spun persoanei iubite exact ce vor. În timp ce femeile mai tinere sunt puțin mai reticente în această privință deoarece vor să își protejeze partenerul, femeile peste 40 de ani mereu îți vor spune exact ce vor, chiar dacă riscă să îți rănească egoul.

Știu cum să își răsfețe jumătatea

La 40 de ani, o femeie are destulă experiență pentru a ști exact cum să își facă perechea să se simtă în al nouălea cer. Indiferent dacă acest lucru înseamnă pregătirea unei cine delicioase sau să fie puțin mai dure în dormitor, aceste femei își satisfac mereu jumătatea.

Nu le este frică să spună exact ce simt

Femeile mature știu care sunt consecințele cuvintelor lor și nu le este frică să fie vocale în anumite situații. De asemenea, știu și când trebuie să tacă și să treacă cu vederea. Acest lucru nu vine natural, ci este nevoie de mult timp pentru a stăpâni această artă.

Preiau controlul

Având în vedere că femeilor de peste 40 de ani nu le este teamă să spună partenerului exact ce vor, acestora nu le este teamă nici să preia controlul în anumite situații. Fie că este vorba despre luarea unei decizii financiare sau despre preluarea controlului în dormitor, bărbații adoră acest lucru… dacă nu se întâmplă des.

Sunt independente

La 40 de ani, majoritatea femeilor sunt independente financiar și au avansat destul de mult în carieră. Acest lucru poate fi extrem de atrăgător pentru bărbații care adoră femeile puternice.

Știu să facă diferența între dragoste și satisfacție

Mulți bărbați preferă să aibă parte de distracție și aventură atunci când sunt tineri și din acest motiv evită relațiile serioase. Femeile, pe de altă parte, se maturizează mai repede și vor să se stabilească la casa lor de când sunt tinere.

Femeile mature, pe de altă parte, pot să facă diferența între o noapte pasională și o dragoste adevărată bazată pe iubire și comunicare.

Sunt mai bune într-o relație

Femeile care au peste 40 de ani au avut câteva relații până la această vârstă. Acum, acestea știu exact cum să își arate aprecierea față de cel drag și să îl facă să se simtă cel mai iubit om de pe pământ.

Acestea știu exact ce vor de la o relațe și pot că își arate aprecierea atunci când jumătatea acestora le oferă tot ce își doresc.

Sunt cu picioarele pe pământ

Spre deosebire de femeile de 20 de ani, cele mature nu au reacții exagerate atunci când nu este cazul și nu fac crize de isterie. Pot să își mențină calmul atunci când este nevoie și pot rezolva o problemă și fără să ridice tonul vocii.

Sunt responsabile

Spre deosebire de femeile care au 20 de ani, cele care au peste 40 de ani se concentrează doar asupra unui lucru și nu se lasă bătute până nu rezolvă o anumită problemă. Acestea sunt cu picioarele pe pământ și nu pot fi distrase de la țelul lor.

Își urmăresc scopurile

Cu toții avem lucruri pe care vrem să le îndeplinim, însă de cele mai multe ori renunțăm atunci când ne este greu. Femeile de peste 40 de ani nu renunță niciodată și reușesc să își îndeplinească visurile de fiecare dată. Nu se dau în lături de la nimic și fac față mult mai bine presiunii.

Sunt înțelepte

Femeile tinere nu sunt atât de inteligente precum cele mature, deoarece nu pot să își controleze foarte bine emoțiile și tind să le ofere celor din jur sfaturi nu tocmai utile.

Femeile mai mature au mai multă experiență de viață și pot să își îndrepte partenerul în direcția potrivită, doar cu câteva cuvinte înțelepte.

Oferă sfaturi bune și au perspectivă

La 40 de ani, o femeie știe să poarte o discuție pe orice subiect. Mai mult, experiența personală o ajută să ofere sfaturi bune, mai ales atunci când vine vorba de persoanele dragi. Din acest motiv, bărbații preferă femeile mature ca partener de viață.

Loading...