Nu mai cumpara balsam de rufe! Prepara unul ieftin si natural chiar la tine acasa

Loading...
Loading...

20-30 de picaturi de ulei esential (la alegere)

Recipient din plastic

Instructiuni:

Acest balsam de rufe este foarte simplu de preparat – intai vei avea nevoie de un recipient din plastic (aproximativ 5 litri), deoarece va face spuma. Apoi trebuie sa combini apa, bicarbonatul si otetul de mere.

Ingredientele combinate vor avea o reactie chimica, facand bule. Dupa aceasta, trebuie sa adaugi uleiul esential preferat, sa inchizi recipientul si sa agiti bine.

Ai grija sa nu inchizi bine recipientul de plastic, dupa ce ai facut amestecul, intrucat acest balsam trebuie sa “respire”.

Depoziteaza-l in baie si foloseste 50 de ml la o spalare. Ininte de fiecare utilizare agita bine continutul. Aceasta cantitate este suficienta pentru a avea rufele curate si inmiresmate!

CITESTE SI Nu mai cumpara niciodata detergent de rufe! Amestecul asta natural din doua ingrediente iti spala rufele perfect!

Cu totii avem asteptari ridicate de la detergentul de rufe. Vrem sa aiba un miros placut si sa lase rufele perfect curate.

Exista insa o solutie naturala care te ajuta sa eviti ingredientele toxice din detergent.
Otetul alb este cel mai eficient produs de curatare. Iata cum il poti folosi.1. Petele de transpiratie si de deodorant dispar daca aplici otet direct pe pata, inainte de spalare.2. Poti sa folosesti otetul si ca balsam de rufe. Adauga jumatate de cana in locul special din masina de spalat.3. Amesteca jumatate de cana de otet cu doua lingurite de sare si indeparteaza toate petele si bacteriile de pe haine.4. Daca detergentul lasa urme pe haine, le poti indeparta cu jumatate de cana de otet.5. Otetul scoate mirosurile din sosete si echipamentul de sala.6. Scoate petele de vin, cafea si grasime adaugand jumatate de cana de otet in apa calda. Lasa la inmuiat peste noapte.7. Pentru rufe delicate care ar trebui spalate manua, adauga 6 lingurit de otet in apa rece si lasa la inmuiat timp de o ora. Apoi freaca bine.
Exista insa o solutie naturala care te ajuta sa eviti ingredientele toxice din detergent.

Otetul alb este cel mai eficient produs de curatare. Iata cum il poti folosi.

1. Petele de transpiratie si de deodorant dispar daca aplici otet direct pe pata, inainte de spalare.

2. Poti sa folosesti otetul si ca balsam de rufe. Adauga jumatate de cana in locul special din masina de spalat.

3. Amesteca jumatate de cana de otet cu doua lingurite de sare si indeparteaza toate petele si bacteriile de pe haine.

4. Daca detergentul lasa urme pe haine, le poti indeparta cu jumatate de cana de otet.

5. Otetul scoate mirosurile din sosete si echipamentul de sala.

6. Scoate petele de vin, cafea si grasime adaugand jumatate de cana de otet in apa calda. Lasa la inmuiat peste noapte.

7. Pentru rufe delicate care ar trebui spalate manua, adauga 6 lingurit de otet in apa rece si lasa la inmuiat timp de o ora. Apoi freaca bine.

Loading...