Patru zodii suferă enorm până în toamnă. Au multe cumpene de trecut

Loading...
Loading...

Gemenii care își doresc un copil au toate șansele să îl conceapă săptămâna asta. E o perioadă bună pentru cei care vor să își mărească familia.

Racii trebuie și ei să se mai tempereze, să dea la o parte toate fricile, toate grijile. Nu trebuie să facă alegeri bruște, ci să le gândească în detaliu.

Leii au și ei parte de schimbări uriașe. Vor fi puși în fața unor situații complicate, în fața unor momente decisive mai ales în weekend.

Fecioarele află un adevăr care le-ar putea tulbura nițel la finalul acestei săptămâni. Nu au de ales și trebuie să ia o decizie radicală.

Balanțele și Scorpionii au un sfârşit de saptamana în care sunt încurajați să comunice mai mult, să își ia inima în dinți și să mărturisească ce le stă pe limbă.

Săgetătorii au toate șansele să facă o schimbare de domiciliu. Sunt încurajați să își mai schimbe locul pentru că altfel se vor crampona destul de mult. Au nevoie de un spațiu nou, de aer proaspăt, de un nou decor.

Capricornii trebuie să dea dovadă de răbdare pentru a obține rezultatele benefice. Nu iese nimic în pripă.

Vărsătorii trebuie să abordeze problemele cu ceva mai multă pozitivitate. Nu de alta, dar au toate șansele să ajungă acolo unde își doresc dacă adaugă un strop de bunătate acțiunilor lor.

Peștii vor da lovitura în această perioadă. Au o perioadă de evoluție fantastică de-a dreptul.

Loading...