Săptămâna 30 aprilie – 6 mai 2018 în numerologie. Cum îţi merge în funcţie de data naşterii

Loading...
Loading...

Ziua: 2+7=9

Anul: 2+0+1+8= 11=> 1+1 = 2

Numarul personal anual: 5 + 9 + 2 = 16 => 1+6 = 7

Atentie, la acest calcul nu se ia in considerare anul nasterii, ci numai ziua si luna.

Iata care sunt previziunile saptamanii 30 aprilie – 6 mai 2018.

Numarul personal anual 1

Daca situatia ta pare ca n-are solutie, intelege ca ceea ce se intampla are legatura cu faptul ca ti-ai setat termene limita nerealiste. Intrebarile tale pot avea raspunsuri foarte simple, nu te complica. Trairile tale sunt strans legate de programe vechi, de care trebuie sa te eliberezi.

Numarul personal anual 2

O anumita situatie ti se poate parea nedreapta sau intruziva. Insa trebuie sa accepti realitatea asa cum este, sa te eliberezi de ego si sa traiesti cu dorinta de a invata din orice, chiar si din manipularile sau agresiunile celorlalti. Spune adevarul tot timpul si fii pregatit ca ceilalti sa nu fie de acord cu tine. Nu trebuie sa ai intotdeauna dreptate, iar ceilalti iti pot oferi puncte de vedere la care sa nu te fi gandit.

Numarul personal anual 3

Ai intrat intr-un cerc vicios al vinovatiei si fricii din care nu mai stii cum sa iesi. Bazeaza-te pe iubire, da-ti voie sa fii liber. Ai vazut cat de fericit te simti cand dansezi? Da-ti voie sa dansezi. Da drumul la muzica si elibereaza-te! Vinovatia si frica sunt o doar o alegere.

Numarul personal anual 4

Nu lua totul personal. Se pot intampla o multime de lucruri in lume care sa n-aiba nicio legatura cu tine. Ia viata asa cum este, fara sa distorsionezi adevarul. Nu incerca sa-i pacalesti pe ceilalti. Singurul pacalit vei fi chiar tu.

Numarul personal anual 5

Schimbarea inseamna evolutie. Iar lumea se schimba. De ce n-ai face-o si tu? Simte transformarea, incepand cu sentimentele de compasiune fata de ceilalti, cu sinceritatea propriilor emotii. Urmatoarea etapa nu e chiar atat de departe. Trebuie doar sa faci primii pasi spre ea. Chiar daca iti este teama, vei vedea ca iti va usura viata.

Numarul personal anual 6

Se anunta un angajament nou, fie o responsabilitate ajunge la final si accepti alta provocare. Important este sa accepti neprevazutul, incertitudinile, sa uiti de vechile conceptii. Nu te simti obligat sa traiesti dupa regulile altora. Rearanjeaza-ti prioritatile si redefineste-ti succesul.

Numarul personal anual 7

Vezi frumusetea inocentei tale, dorinta de prietenie, de pace si armonie si cooperare? Sub straturile reci de masti, ai aceasta frumusete. Fii cinstit cu tine insuti. Experimenteaza iubirea neconditionata, uita de resentimente, de judecati si mergi inainte cu dragoste si lumina. Atunci cand ii tratezi pe ceilalti asa cum ai vrea sa fii tratat tu insuti, dragostea va vindeca totul.

Numarul personal anual 8

Fii deschis, caci informatii foarte importante urmeaza sa apara. Ceva sau cineva iti va da niste lectii de viata la care nici n-ai fi sperat. Fii pregatit sa le primesti. Frica ta de esec poate fi data uitarii daca faci exercitii de vizualizare, la nivel mental si emotional. Vezi rezultatele, simte-le si ele vor deveni realitate.

Numarul personal anual 9

Trairi intense, adanc ascunse in sufletul tau, incearca sa razbata la suprafata. Se duce o lupta interna dura, pentru ca o parte din tine vrea sa le tina ascunse, iar alta vrea sa se elibereze. Tu esti singurul in masura sa hotarasca ce se va intampla mai departe. Esti sigur ca poti indura acest stres? Intreaba-te daca nu este mai bine sa accepti realitatea si sa mergi inainte.

Loading...