Tainele horoscopului țigănesc. Ce schimbări apar în viața fiecărei zodii în acest an

Loading...
Loading...

Leu. Motive de îngrijoarare ar putea fi doar în prima parte a anului din punct de vedere financiar. Vor avea un an formidabil.

Fecioara. Toate li se împlinesc. Vor avea un an de muncă și plin de solicitări, cu multe responsabilități. Anul acesta e an hotărâtor dacă vor să se căsătorească sau nu. Teama de a intra altul în viața lor care să dea ordine îi ține pe loc.

Balanța. Trebuie să aibă în vedere foarte mulți factori motivaționali care apar în viața lor. Deviza lor e “bate fierul cat e cald”. Vor avea parte de schimbări și beneficii.

Scorpion. E un an de noi speranțe, speranțe mari, cu multe împliniri, călătorii și cu multe posibilități ca din aceste călătorii să ajungă în capătul celălalt al lumii. Norocul și partenerul îl poți găsi departe de casă. Când au ieșit din carapace, din barca aia pot pleca în doi.

Săgetător. Sunt foarte zbuciumați. Sunt șanse mari să încurce borcanele, încurcă tăcerea cu bunul simț.. Din cauza asta vor avea multe nemulțumiri și neconcordanțe. El are planul lui. Trebuie să facă pace cu el însăși și apoi cu cei din jur. Trebuie să dovedească că au suficientă maturitate să meargă mai departe.

Capricorn. Trecutul reapare în viața lor, persoane din perioada trecută revin. De voi depinde dacă îi acceptați. Nu știți cu ce gânduri și cu ce scop revin în viața voastră.

Vărsător. Au șansa să călătorească foarte mult anul acesta.

Pești. Au un an foarte norocos. Anul vine noi oferte, surprize, au și bani, loc de muncă. Dar au și parteneri geloși, trebuie să comunice foarte mult.

Loading...