Trei zodii care îşi vor trăda prietenii în luna mai. Nativii aceştia ar face orice pentru a-şi atinge ţelurile!

Loading...
Loading...

ZODIA BERBEC.

Berbecul primește foarte mult curaj și merge înainte cu tupeu. Îl caracterizează spiritul aventurier și va face multe schimbări mai ales în relațiile cu cei din jur.

Berbecul se va încredința cu totul proiectelor sale ce țin de carieră, de sfera profesională în exclusivitate.

ZODIA RAC.

Nativul Rac nu ține cont de sentimentele celor din jur atunci când vrea să ajungă departe. Trădarea poate fi ceva normal în cazul lor, chiar dacă aparent acești nativi sunt cei mai loiali. Știu foarte bine cum să își joace cartea și îi cuceresc pe toți.

Totuși, nu e bine să îi crezi tot timpul, mai ales atunci când se furișează pe lângă tine din senin, deodată.

Nu mai tine ghinionul in locuinta – Arunca aceste obiecte care atrag numai nenoroc – Unele se gasesc in aproape toate locuintele

De multe ori, poate ai avut impresia ca te urmareste ghinionul si te-ai intrebat din ce cauza.

Inainte de a apela la cele sfinte si la un preot cu un sfestoc mare de busuioc inmuiat in aghiasma, arunca imediat aceste opt feluri de obiecte ca sa readuci norocul in casa.

1. Tablouri si fotografii cu incedii si calamitati naturale

Imaginile cu eruptii vulcanice, tsunami si alte calamitati naturale atrag numai energie negativa in casa. Nu-i bine sa tii in casa nici picturi si fotografii in care ploua sau ninge.

2. Obiecte fara pereche

Se spune ca obiectele care nu-si au pereche aduc ghinion. Trebuie sa arunci de exemplu un ciorap sau un pantof vechi caruia nu-i gasesti perechea.

3. Lucruri inanimate

Lucruri „moarte“ sunt animalele impaiate, florile uscate, chiar si scoicile. Acestea din urma trebuie sa fie curatate in mod regulat ca sa nu te influenteze aura lor negativa.

4. Ceasuri defecte

Un semn de ghinion poate fi ceasul din casa, care dintr-o anumita cauza s-a oprit la un moment dat. E foarte important ca toate ceasurile din casa sa functioneze.

5. Sticla sparta

E vorba intai de toate de geamul spart care e considerat o bresa in aura de protectie a casei. Trebuie sa vezi daca nu ai vesela sau oglinzi crapate in casa, care la fel aduc ghinion.

6. Matura veche

Daca matura s-a invechit incat nu mai poti face curat ca lumea cu ea, e bine s-o arunci si sa-ti iei alta noua. Se spune ca matura veche poate aduce pierderi financiare.

7. Resturi de hartiute in portofel

Diferite cec-uri sau tichete de transport expirate trebuie aruncate din portmoneu sau buzunare. Ele pot atrage ghinion.

8. Lucruri de care nu te-ai folosit demult

Arunca din casa lucrurile de care nu te-ai folosit in ultimii trei ani. Acestea incetinesc mersul lucrurilor in casa.

Loading...