Vei avea mari surprize în dragoste! Află ce îți e scris în horoscop!

Loading...
Loading...

Se bazeaza cineva pe voi si vi s-ar putea cere sa preluati comanda sau coordonarea unui proiect; oricum, o sansa in planul carierei. Va pliati pe rugamintile fiintei iubite si poate faceti o rezervare pentru o cina sau pentru un spectacol, un eveniment.

Gemeni

Zile interesante: intamplari neasteptate sau observatii de moment pot da peste cap niste convingeri anterioare sau contrazic cele aflate dintr-o carte. Relatari sau recomandari ale unui cunoscut va fac sa visati la locuri indepartate in care sa ajungeti la sfarsit de saptamana.

Rac

Posibil sa primiti o propunere de afaceri sau de investiti ce are si un element de risc demn de luat in seama. Buna voastra dispozitie si afectiunea pe care o aratati cuiva ii poate readuce acestuia zambetul pe buze, il ajuta sa depaseasca un moment delicat.

Leu

Va suprinde poate insistenta cuiva sa luati o decizie cat mai rapid, dar experiente ale voastre anterioare v-ar face sa inclinati spre un NU sau ”nu inca”. Posibil sa apara o persoana interesata de o proprietate imobiliara scoasa de voi la vanzare, dar negocierile par sa mai dureze.

Fecioara

Se poate sa faceti minuni intr-o situatie ce necesita prezenta de spirit si abilitati practice si sa va bucurati de respect. Nimic nu pare sa scape atentiei voastre in aceasta perioada sau poate ca se nimereste sa fiti acolo unde se intampla ceva important.

Balanta

Zile grozave pentru voi: o stare de bine, cuvinte potrivite si reactii la minut. Se poate sa iesiti dintr-o rutina si sa le faceti o surpriza celor mici: ajungeti cu ei la un club sportiv, intr-un atelier de pictura, intr-o sala de dans.

Scorpion

Ar putea aparea o urgenta familiala sau poate ca nu mai are rabdare vreunul dintre ai vostri si ii veti face pe plac, va tineti de o promisiune pe care i-ati facut-o. Posibil sa avaeti parte de o revedere neasteptata ce va face sa retraiti niste amintiri placute.

Sagetator

Vi se pare poate ca timpul trece prea greu ori ca sunteti departe de un obiectiv pe care vi l-ati propus; in aceste zile, insa, graba se poate intoarce impotriva voastra. Ar fi bine sa revedeti consideratii si estimari ale voastre: poate ca nu ati tinut cont de un element important.

Capricorn

Posibil sa va iasa niste bani din buzunare iar la sfarsitul zilei sa nu stiti pe ce s-au dus ori daca a meritat. Ar putea veni rectificarea unei vesti sau informatii pe care ati primit-o recent si veti cauta sa va adaptati activitatile si planurile.

Varsator

Sunteti dispusi sa va asumati un risc: va bazati pe experiente personale anterioare sau asa simtiti ca este bine. Va mirati poate de atentia si de interesul care vi se acorda, veniti in contact cu persoane cu functie de conducere sau cu influenta.

Pesti

Nu este momentul potrivit sa confectionati presupuneri ori sa va faceti griji fara sa aveti o baza reala: vor aparea curand si vestile mult asteptate. De calitatea somnului ar fi bine sa va preocupati in aceasta perioada ca sa puteti face fata tuturor solicitarilor.

Loading...