Vrei să găseşti DRAGOSTEA ADEVĂRATĂ? Iată ce schimbări trebuie să faci pentru a-ţi întâlni jumătatea în funcţie de ZODIE

Loading...
Loading...

Rac: Aţi petrecut deja prea mult timp gândindu-vă la ce s-a întâmplat în trecut. Aţi avut multe întrebări la care v-aţi fi dorit să primiţi răspunsuri.

Leu: Este bine să-ţi urmezi inima, dar este greşit să-ţi trimiţi creierul în vacanţă atunci când te îndrăgosteşti. Iubirea cere şi un procent important de raţionalitat şi practică.

Fecioară: Bucură-te de prezent, acceptă lucrurile aşa cum sunt şi încearcă să renunţi la dorinţa de a face totul perfect. Ai aşteptări prea mari şi pierzi oportunitatea de a te lăsa iubit/ă.

Balanţă: Ai petrecut mult timp încercând să repari lucrurile care n-au ieşit bine în trecut. În acest fel ai ajuns să nu te mai gândeşti la o relaţie viitoare şi pui accentul pe ce s-a întâmplat în trecut.

Scorpion: Ai făcut tot ce ţi-a stat în putere pentru a evita iubirea. Ai fost copleşit de tot ce înseamnă dragoste şi angajamente. Lasă gărzile jos şi oferă-i iubirii o şansă.

Săgetător: Nu te grăbi, lasă lucrurile să vină de la sine. Păstrează o viziune pozitivă cu privire la tot ce înseamnă iubire.

Capricorn: Înainte să aşteptaţi iubire din exterior, întreabă-te cât de multă dragoste şi acceptare îţi oferi tu. Te-ai pierdut încercând să le faci pe plac celor din jur. Respectă-te şi bucură-te de tot ce îţi oferă viaţa. Doar atunci vei atrage dragostea adevărată în viaţa ta.

Vărsător: Dacă ceva te face să te simţi bine, bucură-te fără a te gândi la consecinţe. Nu-ţi ignora intuiţia. Investeşte mai mult în tine şi acordă-ţi timp pentru satisfacerea propriilor nevoi.

Peşti: Regândiţi-vă motivele pentru care apreciaţi un om. Nu mai puneţi pe primul plan doar aspectul fizic sau posibilităţile materiale. Iubiţi oamenii pentru ceea ce sunt. Restabiliţi-vă valorile şi nu uitaţi că iubirea nu ţine cont de poziţie socială sau cont bancar.

Loading...