Zodii bătute de soartă în mai. Nimic nu le merge bine luna asta!

Loading...
Loading...

Chiar dacă e mai mereu fericit, Săgetătorul ascunde suferinţe mari. În luna mai, trebuie sa lupte foarte mult pentru a-şi menţine situaţia financiară stabilă, iar atunci când crede că totul îi merge bine, primeşte o lovitură care îi demolează tot ce a construit.

Peşti- horoscop mai 2018

E foarte naiv şi se ghidează în viaţă după ceea ce îi dictează sentimentele. Are tendinţa în luna mai să ia decizii neinspirate şi vede doar ceea ce şi-ar dori să vadă, nu realitatea. Practic, îşi face rău singur. Pentru dragoste, luptă chiar şi când nu mai are nicio şansă.

Gemeni- horoscop mai 2018

În luna mai, nativul acestei zodii e posibil să întâmpine probleme la locul de muncă aşa că ar face bine să fie mai atent. Dacă este în căutarea unui nou loc de muncă, ar fi bine să ştie că această lună nu îţi va aduce mari speranţe, aşa că e mai bine să aştepţi.

Capricorn- horoscop mai 2018

Această zodie nu o să aibă puterea de înţelegere a celor din jur, care îl vor vedea drept o persoană foarte egoistă. Trebuie să încerce să evite neînţelegerile de la serviciu fiind mai atent la greşelile pe care le face. Prima jumătate a lunii mai este caracterizată şi de un amestec derutant de perioade bune şi neplăcute în dragoste.

Balanţă- horoscop mai 2018

Multe lucruri ţin pe loc această zodie. Totul se poate complica după ce prin preajma apare o fostă iubire care îşi revendică dreptul, statutul, iar Balanţa nu ştie ce să facă pentru a o îndepărta. Aceşti nativi vor încerca să-şi caute marea iubire în luna mai, dar fără mare succes-

Loading...